Mina Bajskollegor!!!

Jag jobbar som ni vet som Säljare av stomiprodukter och sårförband m.m.
Som i många andra liknande företag är det då konferenser och möten då och då mao ganska ofta.
I mitt stomigäng är vi fyra säljare/ AM (account manager) + Matti vår chef. I övriga företaget är vi desto fler och dessa träffar jag på de flesta konfarna men nu idag och imorron är vi  i Linköping på Scandic City och det är bara Stomigänget som ses och planerar 2010. Vi har många spännande projkt känner jag och jag ser så mkt fram emot nästa år!
Vi är två tjejer Elisabeth och jag och Olof och Jocke.
Den mer manliga halvan är krasslig och orkar nog inte så mkt ikväll. Typ äta sen sova. Men det passar mig bra. Jag ska nämligen ta mig ett bad och bara chilla när jag kommer tillbaka.
Jag återkommer nog med ett nytt inlägg senare. Om jag orkar....
Ha det tills dess!

Städning!!!

Jag gillar inte att städa.... Jo, jag gillar att ha fint omkring mig men dessförinnan, allt undanplockande!!! Fy för den lede!!!
Vi har ju gjort som så sen ett år tillbaka att vi har en städtant "Anita" som kommer hit och städar. Allt är helt enligt regler och vi avlönar henne "vitt".
Det är en lyx vi unnar oss för att kunna njuta av livet och våra barns fritidsintressen utan att huset gror igen. För det är det som är grejen! Att hon dammar och torkar luckor och tar badrummen grundligt.
MEN!!!
Ther is always a BUT.....
Dagen innan tas jag i besittning av undanplockningsjävulen... jag röjer undan ALLA kläder som vi (läs ungarnas och Bullens och ½ % av mina) drällt runt i huset.
Så även igår kväll, jag stressade runt som en furie när Ullared skulle börja. Bullen muttrade såklart om att jag var galen som köper städhjälp ocellerh sen går igång på det där viset kvällen innan. Och jag ska erkänna att han har ju banne mig rätt..? Eller?
Visst måste det vara undanröjt men om det är kliniskt på grejjer blir det ju ganska lätt för dem. Så jag lyfte helt sonika in all tvätt i bastun. Vi får ha den som klädkammare tills vi orkar göra nått åt det. dvs när vi har en kväll utan aktiviteter och man orkar göra nytta.

Hursomhelst så är det underbart att komma hem till ett nystädat hus! Det är värt varenda spänn, tänk på att det är 50% på dessa tjänster. Lovely!

Ikväll har jag och Ewe varit i stallet och hon har ridit lektion för Cecilia Hanson, så jäkla bra tjej! Hon visar Ewe wxakt vad hon ska tänka på.
Sen blev det slapparkväll i soffan.
Imorron efter jobbet ska jag hämta Emson och åka och köpa balettskor eller vad det nu kallas på Tuna P. Detta har jag lovat sen Hedenhös men glömt glömt glömt, stackars Emma hon längtar så efter dessa små skor så självklart!
När jag är i Västerås (lunchen imorron) ska jag faktiskt luncha på Ikea, sen köpa ny servis till vardags, och glas. Vi har knappt något kvar att använda. slitna eländiga gamla tallrikar som skriker av vämjelse när man skär på dem. NEJ! fram för friska starka tallrikar och Glas som går att stapla och ser likadana ut. i nuläget är det Mac Donalds glas vi använder.... Som värsta crazystället! Nej nu ska här styras upp och vi ska KASTA ALLT som står omaka i skåpen. Jag blir energitömd av att se eländet. Å så ere!!!!

Nu ska jag stänga datorn och läsa lite i min braiga bok Smärtans Hus. (Vävle12)  heheh ;0)

Sen goa vänner ska jag zzzzzzzzzova!!!

Love Ya!!!!
Åsagåsa

Regnet det bara öser ner!!!

Hej Kära bloggläsare!!!
Så var det slut på helgen igen!
Efter veckan som var som den var så kom helgen lägligt.
Ewe och jag och Emma var på tävlingar i Strömsholm under lördagen och då dippade verkligen veckan.... Om det "sugigt" tidigare så kan jag lova att det var sjukt uselt på lördagen. Men Men! två uteslutningar dödar inte, det härdar... nåja, ligger man i skiten och krälar så finns det väl bara en väg? Upp Upp Upp!!!! Nu ska vi ta vinterledigt från tävling men lägga Ewe och Nickel i hårdträning.
Det kan faktiskt bara bli bättre och Ewe behöver flyt och massor av koncentration.

På lördagkvällen var vi hos Anna och Robban och kökade thai. Linda och Arne var också där och efter en massa vin så spelade vi spel. Gud vet vad det heter men man är två och två och den ena ska gissa vad det är för ett ord som ens partner försöker beskriva på timglastid.
Först spelade jag med Arne, inte så bra eftersom att han inte fattar hur jag tänker. Vi blev 2;a. Sen bytte vi och  Bullen och jag spelade ihop. Fasen, vi stekte! snacka om att känna varandra bra! Jag vet EXAKT vad han menar och han förstår mina tokiga förklaringar.
Idag har vi varit hos Ida och Daniel på inflyttningskaffe, de har flyttat "hemifrån" till en urmysig lya på Gränsgatan.
Där var nästan hela Steningsklanen bortsett från min lille Frippan och elin och Lasse. Vi planerade lite jul, vi ska till Tobbe och Anne och bo i husvagnen hos mamma och pappa.... Bullen får köra dit den så ska mamma fixa och pynta den. Gud vad skönt! Hon är bra min mamma!
Nu ska vi laga middag jag och Ewe, Bullen tränar hockey bockey så det blir sen middag idag. Imorron blir det samåkning i Finspång med en kollega....
Ha det gott allihopa!
Love Ya!!!


Lunchbloggning i flygande fläng!!!

Ja ni... Detta som jag ska skriva nu måste förmodligen bara komma ut ur denna 35 åriga lilla människa!
Jag tar min lunch för att få ur mig senaste dagarnas tokerier! Ja, så e´re. Galet upphöjt i 190!!!

För det första, veckan har varit bra men hektisk! Jag har åkt land och rike runt som vanligt. Tack och LOV! så har jag varit i endast vårt eget rike den här veckan. Jag har planerat som Krattan Berta och inte valt att ligga "ute" (ja inte ute i naturen såklart, vad trodde ni?) utan att vara hemma och vara en god maka och mor på kvällarna för att ge mig iväg Back on the roads igen vid 05.30 och köra i mörker och otyg såsom regn m.m.m. Det kan man leva med men det har förmodligen gjort Bullfrun lite trött och sliten.
Fadäserna har liksom avlöst varandra. En av dem (fast jag var inte direkt inblandad.) Emma har sin kompis Ida här hemma i onsdag och leker frisör.... Jadå, de fixar och donar och vips kommer emma och ber Bullen om hjälp med en sak.
Han går dit in och hittar Ida med Katten Jimmys stålkam invirad i håret ca 10 varv... Det är en stor tova och mitt i den sitter kammen fast. Han försöker med varsam hand trassla ut det och till saken hör att Ida är otroligt håröm. Han ger upp och Fredric kommer med den geniala iden att "Vi tar en avbitartång!" sagt och gjort, de klipper kampinne efter kampinne med avbitartång alltmedan Ida förskräckt undrar hur detta ska avlöpa.
efter en halvtimme är kammen ett minne blott och Ida har en riktigt tjusig tupering på sidan av huvudet. Slutet gott. allting gott.
På torsdagen jobbade jag hemma och fick en avbokning lagom vid lunch. Jag åker då mot Norrköping senare än tänkt.
När jag kommer till min kund blir det inte riktigt som det var tänkt och jag kommer ut igen vid 15,15.
Det är då min eländesdag börjar...
Jag är värsta tidsoptimisten! Men när klockan är kvart över tre inser jag att inte ens jag fixar att vara hemma i Eskilstuna och hämta Ewan ryttarprinsessan och dessutom hunnit hem och byta om, till stallet, mocka medans Ewe fodrar ALLA hästar smat lasta och packa alla träningsgrejjor innan klockan är 16,45... Mao 1 timme och 30 min... Suck!
Jag ringer världens bästa mamma som har hämtat Emma. Berättar om mitt lilla tidsöde, får prata med Världens bästa pappa som slänger sig i bilen med mackor till ryttar prinsessan och hämtar henne vid Kjulabussen.
de åker sen till stallet och fixar allt för att sen dra till Läggesta och vänta där på mig.

Jag själv däremot svänger in på gårdesplanen 16,50 efter en  snabb tur hem, in och byter om, hinner fixa kaffe och fikabröd och sticker sen iväg igen. I höjd med Fiholm ca 6km hemifrån upptäcker jag att SHIT! soppan i bilen är snart slut.... Känner mig lätt frustrerad nu... statoilkortet ligger kvar hemma, den enda macken på vägen är just en Statoil. Men lugn och sansad som jag är tänker jag att "fine", jag tar svängen över Malmby och Preem istället.
På vägen dit är det mycket som hänt i gamla Stränkan, många nya byggnader efter vägen jag inte sett tidigare och knappt nu heller med tanke på mörkret.
Jag kommer till Malmbyhus och ser att jag har 56 km kvar att köra så det är skönt att vara där.
Men.... Vad sitter på pumpen? Jo, en liten JÄVLA lapp där det står: Tyvärr! Pumpen trasig. reparatör kommer fredag.. GRRRRR Vad 17 gör jag nu? Jo, jag chansar, åker gamla vägen mot Läggesta men eftersom man gjort om vägen missar jag i mörkret och åker mot Mariefred! Alltså! nästan ingen soppa och jag kör dessutom fel!!! till slut kommer jag till träningen och slappnar av och njuter av vår vackra häst och duktiga unge som faktiskt är riktigt duktig. Eller vad kan man säga? Hoppa 1,10 utan stigbyglar som hon tränade utan var väl godkänt?
Då kommer jag på att javisst ja! jag ska ju bjuda morsorna (det är inga pappor där och min hade hunnit dra)
Jag dukar upp och känner mig duktig som har så fint kaffebröd med mig. (det var till kunden som bangade i sista stund) då har jag till min förargelse glömt koppar. Jaja, det löste sig oxå med plastmuggar som vi snodde i stallet.

Så åker vi då hemåt vid halv åtta snåret. Jag tänker att jag får tanka på Statoil och betala med mitt privata kort. Nu är det bara 3.9 kvar att köra så det "brinner i knutarna" Jag glider in med S-Max och trailer och stoppar in kortet. "Felmeddelande; Tyvärr är kortläsarna ur funktion" Jag blir så JÄVLA irro nu så vi skiter dessutom i att äta Donkan som vi brukar utan bestämmer att vi tar en pizza med oss från Kjula istället.
Hämtar Emson hos Mamma och pappa som blir oroliga över min soppakris så pappa häller i lite diesel som han hade hemma.
Vi mellanlandar i Kjula och Ewe går in och hämtar pizzan.
så kommer då stackaren ut, med en stor familjepizza och en påse med tillbehör, jag ser henne i ögonvrån och jag ser sen bara en pizza som flyger upp i luften och 2 ben som flyger upp i luften. Värsta Vurpan!!! Och gissa om hon slog sig? ojojoj, Gråtande Ewe, pizza utanför kartongen och såser och sallad i salig blandning i påsen. Nu kan det väl inte bli värre??? Det var min tanke just då.

Jag får in ungen och maten i bilen, drar vidare med hästsläp bakpå och tar vägen till Preem i stan för nu MÅSTE jag tanka! Fixar det och åker till stallet. Klockan är nu 21,10 och det är mörkt som i graven.
Vi kommer fram och gissa vad? stallet ligger mörkt och när Ewe ska tända är det nått dom inte funkar som det ska utan vi får treva oss fram. Nu har jag lessnat rejält och biter ihop, vi har ju iallafall en pannlampa att se med så vi gör mat i skenet av den. Trailern tar jag hem tänker jag, nu orkar vi inte treva runt med sadlar och all annan skit i mörkret! Så vi kommer hem, äter pizzan och till slut när jag ligger i sängen skrattar jag så att jag kluckar över mitt spännande liv. Hahaha jag tror att det är få förunnat ha ha det som jag. Och jag älskar att leva så här med chansningar och vurpor och allt möjligt!
Det finns ju de som inte har det så utan tycker att allt är pest! Eller hur?
Jag har till och med blivit vän med vädret. det går ju ändå inte att göra något åt.

Nu är det snart dax för fredagsmys. Men först ska jag avsluat lunchen och ge mig in i en telefonkonferens!!!
Ha det allihop!!!
Sweet Dreams are Made of this!!!


Grisabajs!!!

Usch och Fy och Blä!!!
Igår när jag åkte hem och lom i höjd med Jäders kyrka var vägen väldigt skitig... Jag svor lite över bonden som drar ut så mycket lera (trodde jag) på vägen så den knappt blir farbar.
Väl hemma när vi klev ur bilen kände jag en stank av skit... Tänkte då att det var konstigt att de varit ute på åkern hemma med skit...
Så kommer Bullen hem och berättar att han minsann fått sladd på crossbussen och ringt till polisen så de ska sätta ut Halt väglagskyltar. Pga att bonden drällt GRISSKIT!!! VA? What the hell????? GRISASKIT??? Fy fan vad äckligt! Hela min bil var ju övertäckt.. Framåt kvällen for vi till Kjula och då var vägen om möjligt ännu sämre. Ett lager av bajs på vägen, jo jag tackar... Vår S-Max var som en rullande dynghög... Vi tog en mysig fika hos Lasse och Jessica, deras grannar fick hålla sig inne pga all odör. Men men,
Idag fick iaf bilen sig sin första automattvätt, så nu är vi anständiga igen.
nu ska jag strax gå å sova. Imorrn ska jag till Falun 5,30.... Smart brud, vad har man hotell till???
Sov Sött!!!
Tjöss på er alla!!!
Åsagåsa

Eroz Ramazzotti!!!

I torsdags var Bullen och jag på Eros i Globen tillsammans med Totte och Malin, Åh jäklar vad bra han är!!! Det var en fantastiskt bra konsert och scenshow.
Innan så åt vi middag på en tfairestaurang på Blekingegatan på Söder. Superduper mat! Det var jättegott! Vi fick tipset av min kollega Olof att gå på restaurangen mittemot som heter Pelikan men thaisuget tog överhanden.

I fredagskväll hade Annalena och Lasse bjudit hem alla på middag och det är ju alltid lika kul att träffa sina syskon och föräldrar. Mkt trevligt!!!

Igårkväll var Lotta och Håkis här med sina barn + Olivia som kom för att leka med Emma och Fredriks tjej. Sen kom även Totte och Malin med 4 barn så summa kardemumma var att det var 11 ungar och 6 vuxna... Mycket mat och dryck går det åt då men gud vad det är kul!!!

Idag har vi precis varit hos Ulla och Micke och fikat. Så mysigt, lugnt och skönt att bara softa och chilla som ewe brukar säga. Nu kommer Peter och hämtar sin bil. så nu blir det kaffe igen ;0)

Ha en bra söndag!!! Hoppas vädret snart blir bättre...


Oslo!!!

Ja här ligger jag i en säng mitt i Oslo! kom fram för nån timme sen samtidigt som Elisabeth min kollega som jag ska på utbildning  med imorgon. Stomiskola, del 2... Sen jädrar anamma så är vi riktigt lärda i denna världen.
Jag har precis softat av med et skönt och hett bad. Vilken LYX när vi inte har badkar hemma.... Eller, vi har iofs ett men Bullen har inte kunnat sätta in det än eftersom badkaret ska stå i gamla badrummet som först ska renoveras... hm...
Nåväl, trött är jag iallafullafall. Astrött!!! Har suttit i Bilen till och från fram till ett idag sen startade jag mot Oslo ca halv 3 och kom fram strax innan 21.... Så träkig väg från Karlstad!!!! Ghaaa!!! Men jag har faktiskt vait på Bibblos och lånat 3 ljudboks deckare istället för att köpa nya som jag alltid annars gör... Inte så smart alltid... Men nu var jag smart tyckte jag som inte varit på Bibblan sen Fredde var liten, och vet ni! Jag hade en Skuld... på 5 kr!!! till Kjula men jag fick låna ändå. Fast jag var tvungen att reglera 5 kronan i Kjula.... Biblioteket är kommunalt va??? Nej nu somnar jag snart, Natti Natzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sex laxar i en laxask!!!

Idag har vi bara varit lata. Vi sov länge och åt en sen frullo. Sen åkte vi till stan med Fredde och Jossan och Emma så klart och hälsade på i Anna Bergdahls nya butik Söders Delikatess och Catering (http://www.kalasochinspiration.se/ 


som hon driver med sin kompis Göran. Den ligger på Eskilsgatan och var verkligen jätte mysig! (gamla Östermans) Vi gick därifrån med 1 bit lax  som de köper in från Sundbyholm samt bröd och såser. De hade provsmakning av bla laxen idag och Emma försåg sig rejält... När jag tittade vid provsmakningshyllan hade hon förbrukat 8 (ÅTTA) smakprover... Hm,, ja varför inte äta lunch där? Emma älskar verkligen lax.
Sedan åkte vi till Coop forum och handlade mat. Vi hade fått en 10% kupong vilken gjorde att slutsumman blev lite roligare att betala.
Javisst ja! Igårkväll var vi ju hos farmor Barbro. Vi fick supergod potatisgratäng och fläskfile och tårta till efterrätt. Verkligen supergott och mycket godare än karre och fläskbitar och annat trams!
Vi var hemma rätt sent men hann se Idol kampen mellan Mariette och Rabih, tur att Rabih åkte ut. okej han är bra men inte SÅ bra.. Frän röst men det räcker inte långt. Sen somnade vi som slagna hjältar...
Vi får se vad som händer ikväll, Bullen vill evt åka bort till Totte och Malin men jag är trött och kulen. Vill hellre ha hit dem. Så jag slipper gå ut...
Nu ska jag pussa på Emmapemma sockerfemma!!!
Trevlig Kväll allihopa!!!!

Tjing Tjong Kolastång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fredagsmyyys!!!!

Tjolahopp på er allihopa!
Nu är det äntligen fredag! Fast vad fort veckan har gått!
Igår började jag jobba efter min sjukskrivning och det känns skönt!
Skönt att vara i full fart igen!
Det är bara sånt trist väder! Igår snöade det iofs men det var ruggigt värre att dra hästtransporten till träningen igår. Tänk om man får nått fel så man blir stående! Näe, nu blir det reflexvästar i bilen så vi kan klä både oss och Nickel om det skulle behövas.
Nu ska vi strax åka till Stan och hämta Bullen, Ewe ska till en kompis och sova över och vi andra ska till svärmor/farmor som fyllde år igår.
Hoppas hoppas att det blir god mat! Jag har köpt ett par vantar och en mössa till henne.
ewes förslag var att ge farmor en katt som hon hemskt gärna vill ha. Men det vill inte farfar och han blir så jäkla tjurig om man gör tvärtemot hans önskan så det blev ett par vantar i vitt skinn med päls i. Man kan ju låtsas att det är Kattskinn, så kan hon ju åtminstone gosa med vantarna. ;0)
Sen ikväll är det Idol, hurra! mitt favvoprogram. I Love it!!!! Jag har min favorit där det är Eddie men han har ju hängt löst några ggr.... Tove och erik är också starka kort tycker jag och ni som kollar Idol vet väl vad jag snackar om.

Nu ska jag göra mig fin inför födelsedagsmiddagen. då blir svärmor go och glad!!!
Kyss på er alla!!!!!
Er tillgivna Bullfru!


Det snöar ute!!!

Idag när jag lämnade tjejerna så kom det några snökorn singlande genom luften, 2 grader varmt ute... Brrr men mysigt! Nu har jag kommit hem och tänt en skön brasa. Jag är på sista sjuksrivningsdagen idag. Imorron ska jag jobba men jag tjuvjobbar faktiskt lite idag. Kollar mail osv.... Måste lämna in min månadsrapport men den kan jag skicka senast imorron.
 Jag ska faktiskt ta det lugnt idag, Tänkte baka scones till fikat nu på förmiddan, Ulla och Malin kommer förbi. De är modiga kvinnor. Jag smittar ju inte längre men iallafall... Så får vi se vad dagen har att ge, måste vara 100% på banan i morgon igen.

Inatt vaknade jag av ett sms vid halv 3 tiden. Eller snarare Bullen väckte mig av att min lur pep. Man blir jätteskraj!!! Men det var bara Telia som skickade en liten information om MMS tjänsten... Grrr sen sov jag lite oroligt. Drömde om ett par grannar som nyss separerat och massa galet kring det. Vad får man allt ifrån?
När vi sen skulle gå upp var vi så trötta så att jag trodde att Bullen släpade upp mig mitt i natten.

Nej kära ni, jag ska baka Sconsen nu, jag återkommer :0)

Bifogar en bild på mina modiga väninnor Puss Puss
Gammal bild på Ulla och Malin Fen väldigt fin!


Man kan tro att Malin inte VILL bli kramad av Ulla men Det brukar hon vilja :0)

Snällaste mamman i världen!

Den har jag :0)
Hon har hämtat hela Tvätteverest berget och tagit hem till sig och pappa, så nu har de ett litet berg i huset :0)
Jag har "bara" ett ovikt berg kvar och ett antal maskiner att köra så nu ser jag ljuset igen..
Så skönt! Så snällt! Puss älskade mamma!!
Jag har hamnat i schäslongen nu igen innan jag ska ta krafttag med Emmas rum och kläder, vilken ork jag har... Efter att fikat med mamma och gett henne tvätten är jag helt trött och slut, har nog inte blivit riktigt frisk än... Och jag som vill jobba imorron, ska ju samåka med Maria till Strängnäs VC och förhoppningsvis träffa gamla kollegor. Men det verkar vara en dum ide idag. Vi får se, Jesus kanske kommer och helar mig, Who Knows?

Nyss var Helena Bergström på tv:n och promotade sin nya film. Jag gillar henne! Hon är en cool kvinna.
Visst ja, jag ska nog kolla läget inför nästa vecka. Jag ska ju till Oslo igen och erarenheten att köra därifrån och hem, kö i över 1 timme mellan Oslo och gränsen var vedervärdig, jag ska nog kolla om jag kan flyga nån annanstans än från Arlanda. Nån som vet? Det är drygt att åka frå Arlanda och då tar det ungefär lika lång tid att köra som att flyga. Vore bra om de flög från Kjula eller åtminstone Västerås.
På återseende!
KramKram

Tvätteverest

Så heter mitt berg som jag kikar på härifrån schäslongen... Jag har kastat ut en krok till mamma att jag borde få lite hjälp med all tvätt imorron... Vi har all tvätt i en STOOOR hög på golvet i vardagsrummet så att man (läs jag) ska kunna vika den medans man ser på TV.... Problemet är att jag har ju varit sjuk i en vecka och inte haft nån tvättvikarie....(läs tvättvikare hehehe) Imorron SKA den väck, jag preppar med Alvedon och Ipren om jag inte mår bra. VIK HÄDAN Influensa!!!!

Emmas kläder måste också rensas ut, hon använder väl 5 % av sina kläder så dax att rensa och ge till andra rara barn. Jag brukar förse Magda eller agnes heter de två kandidater som ärver av henne. Det mesta är i princip oanvänt för Emma har det som hon gillar och det är inte så ofta det vi köpt till henne... Kräsen tjej.

Ja just ja, utvecklings samtalet jag var på. Vår son är SÅ bra! Ja, jag skryter så öronen raamlar av men han har VG i ALLA byggämnen och kärnämnen utom i engelska som han har jobbigt med och i slöjd har han G för han har kallat sin utländske magister för Fröken.... det togs inte skämtsamt utan rektor och allt blev inkallat och som hämnd sätter Prussilusk magistern G. tyvärr, Fredric är Galet bra på att teckan sånt han själv vill (som sin pappa) men ibland är han mindre klyftig och låter känslorna styra som i detta fallet.

Nåväl, jag är glad att vår son klarar sig så bra, det bådar gott inför framtiden. Alla våra barn har det ganska lätt för sig. Undrar var de har ärvt det ifrån? ;0)

Nu håller Fredde, Jossan och Emma på med Älgbiffarna. Vad Gott det ska bli!!!!
KRAM KRAM


Jag VILL bli frisk nu!

Nu kan jag inte fatta vad denna influensa håller på mer? Kan den inte släppa greppet? Det lilla svinet :0)
Jag missar konferensen och får bara ligga och lida och tycka synd om mig själv...
JAg ligger uppflugen i schäslongen under täcket och ska strax ta mig ur den för att hämta alla ungar. Sen ska Fredric få laga älgfärsbiffar och potatismos till middag. Det kommer han fixa galant. Jag ska fortsätta med min vila i schäslongen. Jag är så trött! Det är helt omänskligt att ta sig upp! Bara tanken att piffa till mig för att åka till stan är helt galen!!!min fula mössa och tjocka jacka tack!

Jag kanske skriver senare vem vet? Jag har ett utv, samtal för Fredde nu att ta itu med, Ska hålla mig på benen i 1 timme. Sen ska jag inta horisontalläge igen.
Kommentera gärna om ni vill, det är väldigt kul att läsa kommentarerna tycker jag :0)


Kram på er!!!!


Avtryck i nya Bloggen!

Hej på er alla! Det var INTE igår kan jag säga. Jag har varit galet trött och slut sista månaden. Hösttrött? Ja vad vet jag? Nu har jag iallafall fått en hel del påtryckningar att "Var är min blogginlägg???" Så kära vänner, här är jag tillbaka.
I en ny blogg tackvare att Ewe tyckte att jag skulle ha en personligare blogg som man kan kommentera så hon har gjort den här fina till sin mammi :0).

Den senate veckan har varit turbulent... Det började väl egentligen förra lördagen, när Fredric bröt höger nyckelben när han körde cross. 1:a tävlingen på sin nya 450cc och vad händer? Clavickelfraktur som är helt av och krävde operation. Den utlovades först på måndagen och jag ringer till op då för att få en tid, Tyvärr skjöt de upp den till tisdagen och jag började känna mig hängig under dagen. På kvällen hade jag dessvärre feber och hosta men var fortfarande inställd på att han skulle opereras på tisdagen efter en dag i väntan på sjukhuset med sin mor som då tempade ca 40 grader men ni vet, man tänker att snart är det över.... Yeah Right! så får vi beskedet att Tyvärr den skjuts upp till onsdag. Då har han jätteont stackarn. På onsdagen åker Bullen till sjukhuset med Fredric och han opereras vid 15- tiden. Jag har troligen den "fruktade" svininfluensan och kan inget annat än att sova sova sova. Ewe sköter Emma med assistans av Ulla och mormor som är stallchaffis. Senare samma kväll kommer killarna hem och Fredde är inte så kaxig, har ganska ont och är illamående och trött.
Jag har jordens feber och huvudvärk och hosta. Så fortsätter veckan.  Halloween igår och Emma och Linn gjorde "Bus eller *Godis" turne i grannskapet på e-m. emma var utklädd och sminkad till dalmatin och istället för att kasta tex ägg, (de var slut) så sjäng de en fräckis för de stackare som inte hade godis hemma. Idag söndag har Ewe och Nickel varit på tävling i Vilsta, de senaste tävlingarna och träningarna har varit lite hajbalajbans men idag så var hon taggad till max. 1:a klassen fick de 2 stopp på 1:a hindret men jag tror att det berodde på hennes egen inställning innan ritten. Hon var redan då övertygad över att han skulle stanna på 1:a.... Hmmm Skärpning där med tankarna... Människan är ju sån att den gör det den tänker.....
2:a klassen så hade vi pratat efter framhoppningen om att hon skulle testa rida fort som attan, så det gjorde hon. Och vet ni vad? Inte ett enda stopp!!!! Tyvärr 2 rivningar men vad gör det? Jag hade nog den gldaste ungen med mig hem.
Nu ligger jag nerbäddad i soffan och mår som jag förtjänar, feber igen och ont i skallen. Imorron har jobbet 2 dgrs konferens som jag missar. Suck, jag vill så gärna delta men men, Hälsan är viktigast nu. imorron måste jag fixa ett sjukintyg från Sörensen.
Snart Ensam mamma söker, det gillar jag :0)
Kram till er ALLA!!!
Eller kanske jag skulle sagt,
Oink Oink
Ha det GRYMT bra!!!!

RSS 2.0