SNYFT!!!!

Jag är ledsen!!!! Snörvel, snyft, snor  och tandagnisslan. Min julklapp från jobbet en alldeles underbart bra termos. (En Stelton)

Stelton termos - svart

Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket introducerades 1977 och tilldelades samma år ID-priset av Selskabet for Industriel Formgivning.
Varumärke

Stelton

Designer
Erik Magnussen
Fakta
Höjd: 30 cm.
Diameter: 10,5 cm.
Rymmer 1,0 l.
Material: Blank ABS Plast.
Handdiskas.
Antal i förpackningen
1 st
Lagerstatus
Finns på centrallager
Beräknad leveranstid
Hos dig inom 9-13 arbetsdagar
Kommentarer
Reservglas kan köpas till.
 


Har idag sett dagens ljus för sista gången... Bullen brukar använda den till kaffe och ha den med sig på ex cross och så var även tanken idag. MEN! Vad tror ni händer? Jo, han råkar välta den på klinkersgolvet i hallen och det tålde den inte!!!! KRAS i kvadrat!!! Nu blev jag ännu mera ledsen när jag dessutom ser vad den kostar att köpa! Men, jag ser oxå att man kan köpa reservglas så jag ska nog göra det, för bättre termos finns inte! Den håller värme länge!!!

Nå, nog om detta eländet!
Igår var Ewe och red dressyr och hon kom runt på 55 poäng vilket inte är godkänt, bättre lycka och MER träning och fokus till nästa gång! Fokus förresten, det är nog mitt ledord, det säger jag i alla sammanhang.
på kvällen var vi på Johans 40 års fest, supertrevligt och sup-ermkt vin blev det..... Ewe tyckte att jag var väldigt glad (läs onykter) när vi ramlade in på småtimmarna.  Idag ska jag göra det vanliga i mitt liv en söndag.... Skjutsa till stallet, städa hela huset, vika all tvätt.... Tråkigt som fan men skönt när man är klar. Ute är det 11 minus och jag var precis på väg ut till bilen för att starta värmaren när den vänligt men bestämt INTE var med på noterna.... Nähe? Tydligen har den surat och slösat batteri så det kan bli spännande att se om han går igång lille Max... Annars kommer jag att börja hata den bilen för så många smågrejjor som det är med den bilen gör att jag blir vansinnig! Jag hatar när saker och ting inte funkar klockrent! Otålig? Skojar ni? Jag borde heta otålig i förnamn!
Det snöar ute nu igen, jag ska nog ta itu med städandet och sen köra Ewe. Då kanske Emson och jag stannar till hos farfar och åker pulka... JA! så får det bli, förutsatt att Maxen går igång. Ha en skön söndag alla nära och kära!!!!
Snöiga tjössar från Bullfrun!!!!


     
  termos miljo 221  
     
 
Välj mellan:
Pris (inkl. moms):
585,00 kr

Kallt som i...

Ja idag är det kallt igen. Minus 20 stod det på termometern när vi vaknade. Tanken var att freddde skulle köra Kattcupen i Kungsör men till hans stora besvikelse blev den inställd på förarsammanträdet för småungarna på förmiddagen. Det är lika bra men ändå trist när man har taggat sig att race:a. Nåväl, Ewes tävling går iaf av stapeln. En L:C1 i dressyr på Nyby. Nickel gillar att dressyra så det blir kul att se hur han går idag.
Ikväll ska vi på 40 års party hos Johan Grankvist i Kjula. Det är öppet hus. Undrar sa flundran vad man ska ha på sig?
Igår var jag i Häggvik och träffade Stockholmskollegorna. Vi lunchade och hade genomgång på en produkt som jag ska ansvara för på ett par sjukhus. Superkul! Jag har verkligen bra kollegor som lär ut på ett bra och lätt sätt. Charli och Kikkolina! Ni är Toppen!!!!
De andra är såklart oxå toppen, vad vore jag inom stomi utan Olof? Nada... Kolla gärna in hans blogg om ni gillar bloggläsning.
yiassou.blogspot.com
På kvällen var Ewan och jag på ridklubben för att diskutera lagtävlandet i vår, jag ska tillsammans men en till vara lagledare för Div 3 laget i ponnyhoppning. Det ser lite skralt ut med deltagare då det är två säkra privatekipage, men vi hoppas på ridskoleelever och nya tillskott.
Det var en trevlig kväll med bra info och god mat.
Nu är det dax att dra på mig det läckraste jag har, mina tjocka täckbrallor, tjocka jackan och skorna. Ett kyligt ridhus är inte bästa stället att hålla sig varm på.
Jag återkommer med bilder och info så snart jag hinner!
Ha en härlig lördag!!!
KRAM Bullfrun!!!





Bloggskrälle!!!

Ja tydligen så fastnade dessutom gårdagens bloggning på nått vis och kom aldrig ut i spacet... Hrm.... Märkligt med ett sånt snille som mig!  Idag har det snöat och det snöar än, Nu kan tom jag kalla det snökaos! Nyss ringde Bullen från stallet och berättade att det ligger bilar i parti och minut efter vägarna. Men tror ni att min son kan ta det lugnt trots detta? Nehej då, han har fått i uppdrag att skotta snö ikväll, då tar han med sig den väldigt snälla mamman (eller otroligt oansvarigt puckade) på en tur till David en bit härifrån för att hämta nån grej så att han kan bygga en snöplog av gräsklippartraktorn.... JA! Sluta  och läs redan nu om ni tänker håna mig och reta mig för detta i framtiden,.
Sagt och gjort, vi sticker iväg i transiten medans Emma kollar bolibompa och vår väg är plogad för 10 minuter sen, jag lovar, det märks knappt.... Vad värre är, Sundbyholmsvägen är inte plogad och bara snökäpparna indikerar var vägen går annars har den drivit igen helt! Jag säger till Fredric som jag uppenbarligen är sjukligt svag för och har låtit köra... att han ska vända. Men, jag är minsann kidnappad och får be till gud att vi inte ska fastna i nån driva. Allt går alldeles geschwint tack och lov och jag tar själv över herraväldet på hemvägen. Vi kommer hem och jag tar några vackra bilder med min mobil på all snön.

Kolla här:


Och här:



Vasaloppslaggarna.



WOW va snö!!!!
Lovely!!!
Så det krävs tydligen gräsklippare med plog.... Inte hederliga muskler :0)
hihi.
Min lille Pettson, han har ärvt sina uppfinnarideer av sin morfar.

Som ni säkert märkt så har jag lyckats tömma mobilen och lagt in mina bilder i nya datorn :09
Så här kommer lite fler bilder av mig  i min nya frisselur och Ewes fantastiska häst Nickel.



Vackraste hästen Nickel!



Jag....


Vad skådar mitt norra öra nu då???
Jo en gräsklipparmotor...


Nu blir pappan stolt tror jag. Snacka om driftig son!!!! Fy 17 vilka välartade barn vi har :0)
Nu ska jag vika tvätt.

Ha en trevlig snöig kväll!!!
Pöss på er!!!!
Bullfrun!!!

Datasnillet.se

That´s me!
JAg skrev just ett formidabelt inlägg här. Det skulle förmodligen kvalificerat sig till bloggawards men VIPS så försvann det bara. GRRR Jävla skit! Som om att jag har hur mkt tid som helst på att skriva om och om igen... Nåja, jag hade iaf bloggat om mina tankar på att flytta till ett annat hus. Våra tonåringar vill gärna flytta tillstan och allra helst till Torshälla. Där finns förvisso ett hus på huvudgatan som vi evt skulle kunna tänka oss men det är byggt 1903 och renoverat typ 1940.... Detta skulle innebära 1: Skilsmässa...
2: Höga fakturor till Stenings Bygg eller evt Tottes Bygg...
Ett annat alt är att köpa en mexivilla. (Fredde och Ewes önskan) De tycker att plyschtapeter är to much.....
Jag tror att ett sånt hus har mer själ. MEN! Det huset har en konstig infart och det finns inte plats för en Polar 620.... eller en Crossbuss eller en hästtransport så vi bor nog kvar här på vischan där inte en enda människa (läs Fredric och Ewe) vill bo.
Igår firade vi Fredde och det var helt galet! Vi var 25 pers på middag!!! Tur som attan var att mamma kom och hjälpte mig att hacka och fixa. Jag gjorde kycklinggryta med allt möjligt i och pasta till det. Varför göra saker enkelt? Nej nej, vill mammas gosse ha kycklinggryta så ska han få det. Det räcker ju att han tittar på mig med Freddeblicken så faller jag till föga. Jäkla unge!

Imorron fyller vår käre sommargranne Peter 50 år!!! Herregud!!! Alla blir äldre och äldre men jag, jag är ju fortfarande bara ..... javisstja... 36 om 1 månad. Jag trivs med det, det bästa är att få reta Bullen som snart är 38 hihihi snacka om åldersnoja.
Jag har iaf beställt en fin bukett tulipaner till Peter som han ska få hem imorron, hoppas han blir glad. Fest blir det på en restaurang den 6 februari som vi är bjudna till. Åh vad kul! Jag saknar dem! de är verkligen underbara vänner! Tror inte man kan få bättre?
Nu kommer La famiglia! Grabbsen har spelat innebandy och Ewe har varit hos en kompis=)ha de bäst! kramar bullfrun


Slapparsöndag!

Idag är det söndag igen!!! Och 1 månad sen julafton.... Min älskade Moster fyller år och det är dagen innan Fredrics 17 års dag!!!
Den här dagen för 17 år sen minns jag som den var igår! Tänka sig! Det hade snöat intensivt i Eskilstuna och jag och Bullen bodde på Junivägen i Ekeby och bara väntade på den där människan jag hade i magen. Den här dan var som alla andra och tänka sig om man visste vad natten skulle föra med sig. Rätt så lustigt så var även det en söndag. Fredric är ett litet måndagsbarn och föddes 25 januari klockan 17.09.
Imorgon ska vi fira honom och jag antar att alla som brukar kommer och grattar. Mina syskon med familjer och morfar & mormor & farmor & farfar. Och Jossan förståss.

Denna veckan har varit jättebra på alla sätt. Jag har fått min nya dator vilken jag bloggar på just nu och jagtrivs jättebra med den, liten och smidig och COOL! Igår var vi (Bullen och jag ) med mamma och pappa och kollade på Strängnäs revyn, vår kompis Linda är med i den och jäklar vad den var bra! superkul! På kvällen efter ett satans flängande hit å dit med ungar så var vi iafhos Håkis och Lotta och käkade Kinamat. MUMS!!! De hade beställt lite olika grejjor, MKT godare än de vanliga 4 smårätterna som man lätt snöar in på.

Idag har jag bara slappat, plockat undan det mesta så städfirman kan städa imorron... Det är väl ironiskt? Man tar hit städfolk och städar innan??? Men så är det när man är slarviga som vi är, man måste plocka undan. Och hur bra är inte det? att ha nystädat imorron när våra gäster kommer?
Jag har gjort min handlingsplan klar här på förmiddan, inför första kvartalet. Skönt!
Nu kommer snart grannen hit och fikar. Emson har bakat kladdkaka så jag kanske skulle vispa lite grädde? Hoppas killarna kommer snart. Fredric har varit och tränat på sin nya hoj. Han ledsnade på sin gamla och ska sälja den men har dealat med Håkis och ska köpa deras kawa. Driftig son jag har. Nu gäller det att han tjänar ihop mellanskillnaden illa kvickt också. Nån som vill köpa en Suzuki 450?
Hör av er till bullfamiljen så fixar vi det ;0)

Ha en bra söndag allihopa!!!
BIG KISS!!!!!!!!!!!!!!!



Från 3340 gram och 50 cm lång för 17 år sen till..... Hur gick det till???

Bullfruns Galna Värld nr 125

Hej på er!!!

Nu var det ju inte så länge sen jag bloggade.... Nu blir ni snart bortskämda.
Sen jag skrev sist så har det ju varit helg och precis som det brukar i mitt liv så har denna helg varit tokhektisk! I fredags slappade vi vid tv:n efter att något alldeles förärligt hade skett.... Min lilla raring Max (bilen S-Max) fick punktering efter att jag förmodligen backat på en  eller över då om man är petnoga några retsamma stenplattor. Ford Assistans tillkallades och bilen hämtades av en bärgare.


 (det finns inga reservhjul i såna) så jag har hyrbil nu och får tillbaka min Max ikväll. på lördagen splittade vi familjen i 2 delar. Bullen och Frippolin åkte till Crossbanan och Jag och tjejbrudarna åkte till stallet där det var Blåbärshoppning.
För er som inte har den blekaste aning om vad det kan vara så är det en enklare tävling med samma regler som i en riktig tävling men om man går felfritt så får man en rosett.
Faktum är att nu när Nickel bor på ridklubben så är det lättare att delta på sådana. Sagt å gjort! Denna lördag hade även Emma blivit anmäld, på modiga 20 cm!!!!! På Nickel!!! Han var så duktig och det beror nog inte på att Ewe sprang brevid med ett spö. Nehej då! Det berodde på att Emma är ett alldeles särskilt begåvat litet ryttar-ess.... EllerJaja, alla är väl saliga i sin tro? De fick iallafall sin rosett och när det var dax för Ewe att hoppa 70 och 80 cm så var Nickel lite mindre med på noterna... Tvärnit på 1 hinder vilket gjorde att den där rosetten var utom räckhåll. Men Emma tröstade henne med att : Ewe, alla kan inte vara bra på allt.... Sött va?

Sen hamnade Emma med 2 småtjejer på bild som ligger på Nybys hemsida.

Emma, Magda Oscarsson som red på Cortado och en liten tjej jag tyvärr glömt namnet på.
Gulliga va?

På kvällen var vi iväg Bullen och jag hos Malins föräldrar som bor i ett fantastiskt underbart häftigt hus vid Ärla kyrka. Det stora gula.
Vi och Ulla & Micke, Micke & Jennie och Totte och Malin bjöds på middag där för att sen åka till Etuna revyn. Revyn var tyvärr inte sådär superrolig, iallafall inte med vår humor... Vi får se, kanske blir det roligare revy på lördag då vi ska se Strängnäs revyn med mamma och pappa.
Vår kompis Linda är med där så det bådar gott.

På söndagen åkte julen ut och hur skönt var inte det???
Det är kul att ta fram julgrejer men ack så trist att ta den eländet. Bullen sågade ner granen och eldade den så vi riskerade skorstenbrand!!! Sen dammsög vi det nödvändigaste. Endast därför att vår städerska skulle dyka


Januarikonferens!!!

Äntligen!!!!

Är jag här igen, inte lätt att följa min blogg med så sporadiska inlägg men lugn, i nästa vecka har chefen nästan lovat att min nya guldklimp ska komma. Nu står jag mellan två val, att rista bloggen i sten eller skriva på denna gamla klenod och hoppas att det hamnar i bloggvärlden.

Jag har alltså varit på vår Januarikonferens, säga vad man vill men jag är sjukt lycklig över mitt jobb! Första tanken inför detta var att Ojsan, vi ska bo 23 stycken olika individer i en Fjällvilla.... Ja, det är en Fjällvilla, i Lindvallen mitt i backen, Björnvillan kallades den. Vi åkte upp i söndags med bil Charli, Kristna och jag och var framme lagom till kvällen, då inkvarterades vi i tvåbäddsrum med varsin kollega vi valt ut :0) Jag och Maria fick ett schysst rum med dubbelsäng och delade toa med 2 andra. Helt okej men lite jobbigt att inte kunna ha egen dusch men jag överlevde gärna det med tanke på vad vi fick ut istället för pengarna mot att bo i egna hotellrum. Måndagen startade med konferens vilken var jättebra, vi satt teamvis och hade bara intressanta saker att konferera om. Vid lunch var det skidåkning på schemat, jag och ett gäng kollegor hyrde skidor och begav oss ut i Lindvallens skidsystem. Lite skrajsen var jag eftersom att Bullen alltid tagit rätt på mig när jag hälsat på med huvudet före in i diverse liftköer och folksamlöingar men gissa vad? Jag ramlade inte en enda gång! Det var tokfint före! Lite is här å var men vad gjorde det? ca 7 minus och sol... Snacka om att tillbringa en bra dag på jobbet? Sen var det dax för konferens igen i ytterligare några timmar. På kvällen kom så den största höjdpunkten, vi skulle åka skoter... Vi fick klä oss varmt och delade upp oss 2 och 2. Jag och Olof skulle dela skoter men som den söderkis han är så gjorde han det enda rätta en kille kan göra.... Han lät mig köra hela tiden. Underbart så kul!!! Vi skulle åka ca en timme ut på fjället och vi delades snart in i två grupper. en snabb och en lite mindre snabb... Gissa vilken jag åkte i? YES! Jag kan inte åka hem igen och säga till familjen att jag åkte långsamt.. Så vi hängde på. Olof fick fram ett ljud som jag uppfattade JA! men  i själva verket sa han Hua!!! Stackarn, jag skrattade hela tiden och vi hoppade över små snövallar hit å dit. Det var lite svårt att köra i början men efter ett tag var jag som värsta Skotermästaren :0)

Vi drog på riktigt mycket en gång, då låtsades jag stanna lite och för att komma ifatt dem så satte jag av i flygande fläng! 97 km i h var vi uppe i då. Fy fan vad underbart!!!!!

Till slut hamnade alla på Kalfjället vid en stuga där det bara fanns facklor och ljus. Vi fick en 3 rättersmeny med bla fondue.

På tisdagen konfererade vi och åkte skidor, då jag kände mig lite snabb och cool på skidorna så tänkte jag efter sista åket att jag åker ända ner till bilen... Det hade jag sett andra göra tidigare. Vid Bilen står några kollegor, och Olof är bakom mig nånstans, Då! När jag graciöst ska glida över vägen så har nått jävla ljushuvud sandat med värsta vassa sandstenskorn! Vad händer? Jo! Jag dök omkull och blev liggande med benen intrasslade gud vet var. Bilar stod på kö för att köra förbi eller över mig och jag får inte av mig skidorna!!!!! Shit så pinsamt! Olf som är van vid hysteriska människor gick sålunda fram och knäppte loss dem och jag kröp skamset av vägen...

Ja, så fortsatte veckan, Jag skulle kunna skriva massa mer men det blir nog bara jobbigt att läsa. Jag ska åka med Emma till ridningen om en liten stund. Imorron ska hon debutera på hopptävling med nickel, 20 cm... Spännande va?

Kram Åsa


Tålamod...

Tålamod är en ingrediens som mina föräldrar missade att tillsätta när jag gjordes. Jag fattar inte varför jag saknar tålamod? Som nu tex, min dator är ju i DK och jag ska få en ny. Jag är alltså utan och är hänvisad till vår "familjedator" Detta borde ju inte vara nått problem om det inte vore så att den är från Hedenhös!Ja, Sten och Flisa måste ha haft den här från början, Jag sätter på datorn ca 25 min innan jag vill kolla på tex Facebook.... Det slutar med att jag skiter i att surfa om det  inte är döviktigt som nu, när jag VILL blogga.
I andra fall har jag inte heller nått tålamod, inte i trafiken, inte i köer, inte medans jag ska vänta på nån banal grej. SUCK! Jag är hopplöst jobbig!!!

Men men, världsliga ting...
Nyåret kom och gick och vi hade en underbar kväll här tillsammans med Familjen Oscarsson, Fam Höglund, David och Jenny och småtjejerna och Ewes gäng.
Vi hade beställt Exotisk planka som vi gjorde potatisgratäng till och Skagen till förrätt. Sen till efterrätt blev det Marängswiss. YUAMMI!!!
Det var gott och alla var nöjda tror jag.
På nyårsdan var jag skapligt seg och tog det lugnt hela dan, på kvällen kom mina svärisar hit och åt upp resterna.
Igår var jag och tjejbrudarna på Tuna Park och shoppade lite, men först var vi på Bidermans och köpte ridstövlar till Emma, hon ska börja rida på Nyby på fredag och är så underbart uppspelt. Vi hittade ett par ridstövlar som når till knäna och är alldeles för vida, men så sött!! Hon går runt i dem hela tiden här hemma. 
Igårkväll var Anna och Robban och Julia & Ida här och åt middag. Jag hade köpt 2 nya spel på dagen, ett som heter Picasso och som man ska teckna för sin medspelare som gissar. Så fantastiskt kul! Bättre än Pictionary. Och ett frågespel som hette "Hur fan visste du det?" Snacka om att vi skrattade så att tårarna rann. Det var så kul att ses igen!
Idag var vi på Tuna Park igen för att kolla på Eric Grönwall och Calle Christianssen som sjöng några låtar. Som tur var hade vi ställt oss så bra att när Eric passerade oss tittade han rakt på Emma och sa Hej! :0) Oj vad glad hon blev!!!
Nu ska jag värma resterna från igår. Lasagne och invänta Bullen & Ewan, Fredde är hos David och Badar tunna. Mysigt! det är ju 12 minus ute.
Och imorron mina kära vänner ska Bullfrun på Makeover :0) Klipp å sling. Fan vad bra! Då kan jag kanske visa mig ute utan att jag ser allt för jävlig ut?
Ha nu en fantastisk kväll!
Bye Bye!!!!

RSS 2.0